Voor iemand anders

Iets ontbaatzuchtigs doen voor een ander, als enige tegenprestatie wordt gevraagd dat deze ook iets belangeloos doet voor iemand anders. Het principe van Pay It Forward, in de film uit 2000 is te zien hoe dat uit kan pakken.

Het principe van pay it forward past heel goed bij mij, vandaar dat ik een keten wil gaan starten vanuit Praktijk Twee Handen.
Hoe?
In dit geval gaat het, van mij uit, om het geven van een massage. De enige kosten die jij hebt zijn je telefoonkosten waarin je mij uitlegt waarom jij een bepaalde persoon voor wilt dragen voor een massage.
Daarnaast zou ik het heel leuk vinden om van iedereen een kort berichtje te kunnen plaatsen in een blog met waarom de bon naar die persoon ging en daarna van die persoon wat hij of zij weer heeft gedaan voor anderen. Volgens mij is dat inspirerend voor iedereen en heel leuk om te volgen.

Ik start de eerste keten in januari 2013. Mocht je iemand weten die volgens jouw in aanmerking komt voor deze actie, neem dan even contact met mij op via de contact knop rechts in beeld.