Reacties van cliënten

Ik vraag reacties over mijn werk, misschien inspirerend!

”Ik kom regelmatig bij Maaike om mijn ontspanning te vinden en het loslaten van problemen waarmee ik zit. Ik kom niet alleen voor haar kwaliteit in het masseren, maar ook voor haar kwaliteit van het behandelen voor ‘dingetjes’ waarmee ik zit. Door Maaike ben ik erachter gekomen dat onrustige issues die je meedraagt zich ook in het lichaam kunnen gaan vestigen. Ik ga erg vaak naar verschillende masseurs, ook in Thailand, maar niemand kan aan Maaike tippen. Vooral omdat ze zo met precisie werkt. Ze gaat niet simpelweg haar riedeltje af zoals vele masseurs doen, maar voelt (en luistert) echt waar het probleem zit en dat gaat ze dan behandelen. Ze heeft erg veel geduld en als zij ergens in je rug of schouder (of ergens anders in je lichaam) iets voelt vastzitten geeft ze daar al haar aandacht aan en zal ze daarop blijven concentreren tot het verzacht. Ze is een perfectionist die graag het probleem wil verhelpen, daar heb je wat aan!’

Marijke Hetzel (27) Den Haag

En hier kan je haar vlog zien

Na een bizarre,moeilijke periode (borstbesparende operatie, echtgenoot overleden) dacht ik: Ik heb alles weer op een rijtje, ik ben er weer. Tijdens de holistische rugmassage had ik het gevoel dat ik in een warm bad stapte en er een lading stenen uit mijn rugzak gehaald werd… Ik was dus toch niet zo ver als ik dacht. Niet alleen een massage van mijn lichaam maar vooral van mijn geest.Voel me nu een stuk lichter, loop zelfs weer met een rechte rug!
Ik ga zeker op herhaling!

Aria Ket

Noem het een najaarsdip, dat vervelende gevoel van niet lekker in je vel zitten met van die vage klachten.
Ik wilde er van af en heb geboekt voor een Holistic pulsing sessie bij praktijk Twee Handen.Een gouden greep, een aanrader! Ik voel me op een wonderbaarlijke manier een stuk lichter en vrolijker, weer m’n eigen zelf. Dit was wel de eerste maar zeker niet de laatste keer.

Cobie Boot