Over mij

Praktijk Twee Handen MaaikeHallo,nogmaals welkom op mijn website.

Ik ben Maaike Frankena. Ik ben sinds 2012 afgestudeerd als Holistisch massagetherapeut bij Holos in Utrecht

Wil jij onderzoeken hoe het kan dat je bepaalde klachten blijft houden? Hoe je een gevoel van “ik ben wel tevreden, maar…” gevoel hebt en er je vinger niet op kan leggen?
Weet je dat je zó niet verder wilt. Je weet diep in je hart dat de situatie waarin je leeft je aan het dwingen is om keuze’s te maken.

Maak dan een afspraak!

Samen gaan we onderzoeken waar jouw onrust, wens tot verandering en verbetering vandaan komt, en krijg je tools om die ook daadwerkelijk in je leven in te voeren.

Door de rust die de massage geeft ontstaat er ruimte om datgene wat je echt bezig houdt naar boven te laten komen. Door de begeleiding van mij kom je tot de kern van je wens. Vaak is het ontdekken van wat je echte wens is al een eerste grote stap om rust en overzicht in je leven te krijgen. Je blijft lekker leven………… maar lekkerder in je vel!

Het is mijn doel dat je op je eigen benen blijft staan maar met duidelijkheid over wat je wilt. Dat je niet bang bent om te kiezen of te veranderen, dat is nu eenmaal een ding wat je moet doen in je leven.

Je ambities bijstellen, je hart volgen, veranderen. Je kan het!