Massagetherapie

Voor wie is holistische massagetherapie?

Loop je vast?
Voel je dat je je koers moet verleggen in je werk, privé, je gedachten?
Maar weet je niet HOE?

Bijna altijd leveren dit soort situaties spanningen op.
Ken je ze? Bijvoorbeeld; stress, spierpijn, slapeloosheid, rugpijn, moe zijn, sjacherijnig, burn out, hoofdpijn, maagpijn…

Ik help je als je op een punt in je leven komt dat je voelt en wéét dat je een andere kant op moet maar je niet goed weet hoe je hier terechtgekomen bent, en dus ook niet hoe nu verder te gaan. Je wilt meer kwaliteit uit je huidige leven halen.

Ik kijk niet naar klachten als iets dat ik in mijn holistische massagetherapie weg ga werken. Maar als een mooi signaal wat je kunt gebruiken om je koers te gaan verleggen. Je leert je eigen verhaal te horen en je eigen kracht, die je misschien denkt even kwijt te zijn, te gebruiken.

Als geen ander weet ik hoe het is om onder grote spanning te staan van bijvooorbeeld;echtscheiding daardoor huisverkoop of een onprettige werkomgeving.

En hoe bijzonder en belangrijk het is om dan iemand te hebben die je op je eigen benen laat staan maar je wel helpt met wat jij op dat moment nodig hebt.
Het aangaan en veranderen van mijn patronen die mij in deze situaties brachten. Leren luisteren naar mijzelf heeft mij een  completer, zelfbewuster en succesvoller mens gemaakt.

Holistische Massagetherapiehandenvoetbewerkt

Holistische massagetherapie nodigt je uit om te voelen wat er in je leven speelt, en helpt je met te luisteren.

Ik kijk naar klachten als een signaal dat je kunt gebruiken om je koers te gaan verleggen. Je leert je eigen verhaal te horen en je eigen kracht, die je misschien denkt even kwijt te zijn, te gebruiken.

Door in te zoomen op de gebieden in je lichaam die aandacht nodig hebben, door te voelen wat uit je leven daar als spanning of klacht aanwezig is krijg je de kans om in te zien wat er werkelijk speelt. Welk gedeelte van je lichaam op welke manier aandacht nodig heeft bespreken we in het voorgesprek.
Door gerichte vragen tijdens de massage krijg je inzicht in hoe je in je huidige situatie bent gekomen, en er dus ook weer uit kunt komen. En als je dat inzicht eenmaal hebt kan je beginnen met echte verandering.

Je lijf weet wat je verstand vergeet

Je krijgt meer rust en kalmte en overzicht in je leven. Daar profiteert iedereen van, naast jijzelf ook jouw omgeving, je familie, je werk.