Even voorstellen

Ik zal mij even voorstellen:

Maaike Frankena

In 2006 ben ik begonnen met Holistisch masseren en, na 2 jaar pauze, in 2012 afgestudeerd als Holistisch massagetherapeut bij Holos, academie voor massagetherapie in Utrecht.
Zo, wat een termen!MAAIKE
Ik hecht er waarde aan dat u weet dat ik niet zomaar een studie heb gedaan, Holos afmaken betekent een studie op HBO niveau afmaken.
In mijn praktijk krijg ik regelmatig mensen binnen met serieuze klachten, die klaar zijn met die klachten en die op zoek willen naar een oplossing.
In mijn optiek liggen veel oplossingen in jezelf besloten, wat vertellen je klachten jouw? Dáár gaan we in de massagetherapie op in.
Ik leid je & ik volg je.
Ik ben zelf van vreselijk eigenwijs naar eigen-wijs gegroeid. Vreselijk eigenwijs volgens mijn omgeving, ik was overtuigd van mijn eigen wijsheid.
Het mooie van de Holistische Massagetherapie vind ik dat jij bij je eigen wijsheid komt. Je gedachten, je verhalen zullen regelmatig langskomen, ik help je om daar door- of omheen bij je gevoel erover te komen. Door de massages ontspan je en kom je beter in contact met je onderbewuste.
Alsof de herrie van alle dag van je afvalt en je kunt gaan zien, voelen, ervaren wat er nu werkelijk speelt, aandacht wil, deze kennelijk niet krijgt en daardoor klachten gaat veroorzaken.
En hou me ten goede, ben je ziek, heb je een blessure: ga vooral naar de dokter of specialist. Mijn behandelingen vervangen geen reguliere geneeskunde, ze zijn daar een waardevolle aanvulling op.

Mijn motto voor mijn massagetherapie had ik al in mijn eerste studiejaar te pakken:
“Je lijf weet wat je verstand vergeet”

Een kort overzicht van de door mij gevolgde opleidingen:
Sociale Academie Arnhem (HAN) welzijnskunde/welzijnsmanagement 1994 (HBO)
Diverse relevante cursussen tijdens het werk als jongerenwerker
Opleiding docent kinderyoga bij Osmose Den Haag, 2008
Opleiding kindermassage-coach bij Praktijk De Regenboog, Pijnacker 2010
Holos, Academie voor Holistische massagetherapie Utrecht, 2012 (HBO)